Wednesday, 11 June 2014

GURU BESAR BARU

SKSP mempunyai guru besar baru.... Pn.Hjh. Hamidah Nor bt Ahmad

4 comments:

 1. Memandangkan sekolah ini akan genap 100 tahun menjelang 2018 saya cadangan laman blog ini di aktifkan Dengan harapan bekas pelajar dan guru2 sekolah ini dapat menyumbang pengalaman dan ide bagaimana harus tarikh bersejarah aniversari 100 tahun itu kelak dilaksanakan.
  Salam hprmat.

  ReplyDelete
 2. Memandangkan sekolah ini akan genap 100 tahun menjelang 2018 saya cadangan laman blog ini di aktifkan Dengan harapan bekas pelajar dan guru2 sekolah ini dapat menyumbang pengalaman dan ide bagaimana harus tarikh bersejarah aniversari 100 tahun itu kelak dilaksanakan.
  Salam hprmat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. TERIMA KASIH DI ATAS KEPRIHATINAN TUAN.DIHARAP LEBIH RAMAI LAGI BEKAS PELAJAR YANG TURUT MEMBERI SOKONGAN DAN SAMA-SAMALAH MENYUMBANG KE ARAH KECEMERLANGAN SK SG PULAU.

   Delete
 3. Assalamualaikum, saya bekas pelajar dan ketua murid tahun 1981 mengucapkan tahniah di atas kemajuan pelajar, guru dan bangunan sekolah yang baru. Semoga SKSP terus cemerlang. Terima kasih kepada guru-guru yang terdahulu yang berjaya mendidik saya dan rakan yang lain. Selamat bin Abdul Rahim

  ReplyDelete